Blog


Mindenféle - nyuszy

Eszközök: iWiW Facebook Google Reader
No, ma érdekeset láttam hazafelé. Kivételesen értelmeset csináltak a fehérvári rendõrök, az egyik körforgalomnál fényképezgették a gyalogosoknak meg nem álló gépjármûveket, aztán a körforgalom után kiszedték õket.
Pont ott, ahol két hónapja hátulról megcsuktak, amikor átengedtek a gyalogost. Éljen.
Mondjuk az nem tiszta, hogy jelen pillanatban mit tudnak kezdeni azokkal, akik a járdán álló gyalogost nem engedték el, mert a KRESZ ebben a tekintetben nem túl egyértelmû.

Aztán felszedtem Szilvit és Beck'set, kimentünk a rétre egy kicsit kutyát rohangáltatni, majd elindultunk a Müller felé, mert Nellinek almot kellett vennünk. Mármint gondolom Kippának kell, de Nellinek adtuk oda vagy ilyesmi :)
Lényeg, hogy ez volt a szerencsém, ugyanis a a Tesco felé haladva elmentünk a szokásos zöldkártyázó helyem elõtt, amikoris felrémlett, hogy mintha mostanában járna le a Suzuki zöldkártyája. Félreálltam megnézni, és kiderült, hogy a mostanában az tegnap :)
Szerencsére nem volt éppen tömeg, úgyhogy akkor már megcsináltattam helybõl. Közben Beck's játszott egy kicsit a helyi foxival :)

Már hazafelé jöttünk, amikor Szilvi kitalálta, hogy menjünk egy kört a Palotavárosi tavaknál. Nem voltam túl lelkes, de hát hadd örüljön. Mikor megálltunk a tónál, eléggé fújt a szél ahhoz, hogy nem nagyon akartam kiszállni, de Szilvi komolyan gondolta a dolgot, úgyhogy kiszálltunk. A kör negyedénél járhattunk, amikor az égre nézve sejtettem, hogy sietni kéne, de azért mentünk tovább. A túlsó sarkon találkoztunk egy sráccal meg egy vizslával, úgyhogy elengedtük Beck'set, és együtt mentünk tovább. A legtávolabbi részen jártunk, amikor megjött a hóvihar. Igen, hóvihar. Olyan szintû, hogy egész télen nem volt hasonló. Persze szembõl. Iszonyúan fájt. És nem láttunk el a kocsiig. A két hülye kutya meg vidáman rohangált. Normálisak ezek?
Végül nagy nehezen eljutottunk az autóig, persze közben szarrá áztunk és fájt mindenünk... A kocsi tükre jeges, a hátsó ablakon havat kotort az ablaktörlõ... Áááá... Szörnyû volt, pedig én tudtam, hogy nem szabadott volna elindulni :) Persze egy fél óra múlva elállt a havazás, és nyoma sem volt, de ez így március vége felé egy kicsit erõs volt viccnek :)


ossi
2009.03.19 21:54:18 (5.)
Nem jó, mert kidörzsöli a fenekem...
Válasz erre 
nyuszy
2009.03.19 21:19:32 (4.)
Akkor már ne csak a negatív részét vidd el a dolognak, használd is! :D
Válasz erre 
ossi
2009.03.19 19:22:31 (3.)
Jaja, bár én csak szagolom meg takarítom. :P
Válasz erre 
nyuszy
2009.03.19 19:11:03 (2.)
És neked is jobban bejön? :D
Válasz erre 
Nelli
2009.03.19 18:49:19 (1.)
Örülök, hogy hozzájárulhattam/-tunk a zöldkártya meghosszabbításához, de azért az almot is köszi. Még mindig ez a kedvenc almom, úgyhogy most picit nosztalgiázunk. :D Remélem, Kippnek is feldereng majd valami a fiatalságából. :P
Válasz erre 

Click to see how many people are online